De Hemelse winkel

De Hemelse Winkel

Soms staat je leven op de kop. Je gaat shoppen voor antwoorden. Er zijn veel winkels die het beste met je voor hebben. Ze helpen je graag en velen doen dat ook op een hele professionele wijze.
Nu ben ik zelf nooit zo’n shopper geweest. Ik doe mijn boodschappen bij één winkel. Een Hemelse zaak waar ZE nog naar mij luisteren, mij laten raaskallen en vooral mezelf laten zijn. In deze winkel hebben ze alles wat ik nodig heb om mijn leven weer op de rit te krijgen. Soms kom ik heel vaak en lang in deze hemelse zaak en in goede tijden ga ik er alleen naar toe om ZE te begroeten, te vertellen dat het prima gaat, om te bedanken dat ZIJ dag en nacht geopend zijn en ik altijd welkom ben. Elke dag leg ik er mijn intenties neer en vertel waar ik me mee wil verbinden.

Er zijn ook nooit wachtrijen. hoe ZE dat voor elkaar krijgen weet ik niet maar je bent echt direct aan de beurt. ZE sturen je vaak zonder woorden gewoon het goede gangpad op en je vindt daar dan ook altijd waar je naar opzoek was. Als je goed kunt luisteren met je innerlijke oren dan weet je wat er aan je verteld wordt. WETEN, want het is niet altijd in geluid waarneembaar.

Je hoeft niet radeloos te zijn of aan de laatste strohalm te hangen om er gebruik van te maken. Het is eigenlijk een gewone winkel waar je dagelijks je boodschappen mag komen doen. Deze winkel reist met je mee, is zo flexibel als het maar zijn kan en héél discreet. Niks wordt er naar buiten gebracht. Sommige mensen noemen deze winkel God of Boeddha, maar de meeste mensen gaan voor intuïtie. Ik ga voor ziel. Het is de ziel/intuïtie die toegang heeft tot een oneindige informatiebron, tot het universum; contact heeft met de hogere sferen, engelen en gidsen. Het is het weten zonder te weten waarom. Door intuïtie weten we wat we moeten weten, precies op het ogenblik dat we het moeten weten. Het universum verspilt blijkbaar geen tijd en energie. Intuïtie geeft ons de informatie als het nodig is, geen ogenblik te vroeg of te laat!

Astrid van Lier – Gezondheidscoach De Verbinding