MIJ-PAGINA

TIJD OM HET ECHT HELEMAAL ANDERS TE GAAN DOEN

Een over MIJ-PAGINA is er niet op mijn site. Dat is niet nodig, vind ik. Wat heb ik nou wat anderen niet hebben? Al die verhalen over ‘hoe goed je wel niet bent, het kom bij mij verhaal en dit heb ik in mijn leven meegemaakt gedoe’. Vertellen waar je gewerkt hebt, met wie je samen bent en welke hobby’s je hebt. Nee, ik ga het helemaal anders doen!

Ik ga het écht helemaal anders doen!
Maar wil jij dat wel? Misschien vind jij het wel belangrijk om te weten dat ik HBO studies heb gedaan in de richting waarin ik werk. Dat ik mij jaarlijks bijschool en voldoe aan alle eisen die er gesteld worden door verenigingen. Dat ik samenwoon en twee kinderen heb. Reizen en fotografie leuk vind en elke dag met zelf-coaching en mijn gezondheid bezig ben. Dat ik mij graag ontwikkel en dat óók het spirituele daarbij hoort.

‘Ik ben er wel maar je ziet mij niet.
Tot mijn 28ste levensjaar’.

Ik merk dat ik het moeilijk kan verzinnen, wat jij belangrijk vindt om te weten voordat je mij gaat bellen voor een afspraak. Wat ik wel weet is dat voor mij een gezicht heel belangrijk is. Het gezicht achter…..Er moet dus een foto van mijn hoofd ergens op de site te vinden zijn. Dat vind ik zelf namelijk heel belangrijk op andere sites. Geen gezicht, geen verbinding en dus geen contact. En een gezicht wil ik niet zoeken die wil ik zien, samen met een no-nonsense verhaal, direct zichtbaar.

‘Achter mijn eeuwige vrolijkheid
verborg ik mijn angsten,
ziektes, verdriet en eenzaamheid’.

Google Analytics
Volgens Google Analytics is de MIJ-PAGINA de meest populaire pagina van de website. En dan is deze onvindbaar op de site. Dat is nu ook wat er in mijn jongere leven veel gebeurd is. Ik ben er wel maar je ziet mij niet. Achter mijn eeuwige vrolijkheid verborg ik mijn angsten, ziektes, verdriet en eenzaamheid. Tot mijn 28ste levensjaar. Precies op tijd, want mijn bewustzijn was gerijpt. Klaar om een sprong te maken, naar een leven vol kleuren, hoge golven en krachtige daden. Het werken aan een leven waarin ik zichtbaar en gezond mocht worden en blijven.

Nu je mij kent is het fijn als ik je ook mag leren kennen. We zijn niet ver van elkaar verwijderd. De afstand is echt maar een mailtje of een telefoontje. Ik gun jou het zo, dat jij de gezondste versie van jezelf gaat ontmoeten. Dat je kunt genieten van een leven vol kleuren, hoge golven en krachtige daden.

“Kies vandaag voor je natuurlijke gezondheid en je toekomstige ‘ik’ zal je dankbaar zijn.”