Random acts of kindness

Random acts of kindness

Bijna een week is er voorbij en ik denk nog vaak terug aan mijn laatste beurs. Mooi weer, prachtig uitzicht en heel veel bijzondere dankbare mensen. En waarom denk ik er nu nog aan? Mijn lieve viervoeter Ziva is moeder geworden van vijf prachtige pups. En ik ben dankbaar dat ik haar mag assisteren in haar moederschap. Er ontstaat dan iets waar geen woorden voor zijn. Iets magisch dat afspeelt tussen twee individuen, in dit geval mens en dier. Maar afgelopen zondag ontstond dat tussen de mensen die ik heb mogen ontmoeten en mij. Iets magisch. Je kent elkaar niet en toch hebben mijn standbezoekers hun hart gelucht,  vertrouwen geschonken, zij hebben hun verdriet laten zien en ik heb geluisterd, vragen gesteld en samen zijn we een klein beetje op pad gegaan. Dat is waar De Verbinding voor staat.  Verbinding maken vanuit het hart en vervolgens samen aan het roer gaan staan, jij en ik.

En nu sta ik aan het roer met mijn kleine viervoeter Ziva. Zij verteld en lucht haar hart en ik luister en geef soms adviezen. En ik deel mijn bezorgdheid met haar en zij luistert en geeft adviezen en ik volg deze graag op. Afgelopen zondag heb ik veel knuffels en warmte in ontvangst mogen nemen en nu, nu krijg ik dankbare blikken, een lebber in mijn gezicht en ik kijk in een paar dankbare reebruine ogen. En in de diepte zie ik verbinding en ik voel dat in mijn hart. Net als afgelopen zondag. Warm en dankbaar. Wie goed doet, wie goed ontmoet.